ADTD Nagradna igra

Uz korisne informacije i ugodno druženje u prilici ste osvojiti neke od vrijednih nagrada Autodesk partnera. 

Nagrade

Urbano Navis Tools

StudioARS

URBANO NAVIS TOOLS je softver nastao u StudiuARS. Radi se o funkcijama koje rade unutar programa Autodesk Navisworks Manage, povećavajući njegovu funkcionalnost.

Prva funkcija omogućuje povezivanje elemenata BIM modela i vanjskih datoteka kao što su .pdf, .jpg i dr. Druga funkcija, omogućuje automatsku izradu presjeka, po nekoj proizvoljno zadanoj liniji. Ovaj alat je posebno koristan kod dugih, linearnih objekata kao što su ceste, željeznice i cjevovodi, no može se koristiti i za bilo koji drugi tip objekta.

Nagradu je osvojio/la:

Maria Senzel

 

Edukacija po izboru

PRIOR inženjering

Dobitnik nagrade  može izabrati edukaciju  iz bogate palete tečajeva koje nudi PRIOR inženjering. Edukacija se odvija uz vodstvo, od Autodeska ovlaštenih instruktora u vrhunski opremljenoj učionici ili putem on-line platforme. Nakon završene edukacije svaki polaznik dobija međunarodno priznato, Autodeskovo uvjerenje o pohađanju tečaja.

Nagradu je osvojio/la:

Bruno Ridzak

 

Edukacija po izboru

Intelika

Dobitnik nagrade može izabrati edukaciju iz bogate palete tečajeva Autodesk partnera Intelika.

Nagradu je osvojio/la:

Almir Ibrahimović

 

Moj prvi Revit projekt

CAD – Communiter Ad Decus

U sklopu navedene nagrade CAD vam nudi slijedeće: „Odabrati ćemo Vaš ili naš odrađeni/planirani projekt, zajedno ga postaviti, izmodelirati i vizualizirati u Revit-u. Za ovu specifičnu edukaciju ćemo iskoristiti vaše (ili naše) CAD podloge i savladati osnove Revit-a kroz 20 šk.h.”

Nagradu je osvojio/la:

Ivana Gjuras

 

3Dconnexion – SpaceMouse Enterprise Kit

Tech Data

Komplet visokokvalitetnog standardnog i  3D miša koji osim što jako efektno izgleda na vašem radnom stolu čini rad u svim 3D programima puno efikasnijim i ugodnijim.

Nagradu je osvojio/la:

Goran Anić

 

Pravila nagradne igre

Organizator nagradnog natječaja/Kviza u sklopu ADTD konferencije, a ujedno i organizator konferencije je tvrtka Tech Data Distribution Croatia d.o.o. Sudjelovati mogu svi sudionici konferencije osim: organizatora, predavača, izlagača, sponzora i dobavljača nagrada.

Kvizu sudionici mogu pristupiti putem slido.com aplikacije za vrijeme trajanja konferencije.

Dobitnici nagrade biti će vidljivi svim sudionicima odmah po završetku natječaja u navedenoj aplikaciji. Ocjenjuju se pod jedan znanje/točni odgovori, a zatim brzina. U slučaju više točnih odgovora, dobitnici su oni koji su najbrže odgovorili na pitanja.

Za pojedine kvizove, za koje je to naznačeno ili su sudionici na neku drugi način obaviješteni, nagrade se dijele samo osobama koje se nalaze na mjestu dodjeljivanja nagrade u trenutku proglašenja nagrade.

Svaki sudionik može osvojiti samo jednu nagradu. Ukoliko pobijedi na nekoliko kvizova dodijeliti će mu se nagrada sa kviza koji je prije u redosljedu.

Organizator se obvezuje isporučiti nagrade dobitnicima prema međusobnom dogovoru. Nagrade nije moguće zamijeniti, kao ni tražiti novčanu protuvrijednost za istu. Nagradu je moguće prenijeti na drugu osobu.

Sudjelovanjem u natječaju korisnici pristaju da se njihovi osobni podaci obrađuju isključivo u svrhu provedbe ovog natječaja. Priređivač natječaja neće ni na koji drugi način koristiti osobne podatke korisnika.

Priređivač ne preuzima odgovornost za posljedice koje bi sudionici mogli pretrpjeti zbog sudjelovanja u nagradnom natječaju ili bilo kakve posljedice korištenja nagrada.

U Zagrebu, 1.06.2021. Organizator nagradnog natječaja: Tech Data Distribution Croatia d.o.o., Avenija Dubrovnik 16/5, Zagreb, 1000

Autodesk partneri