ADTD

СКОПЈЕ

2022

20. OКТОМВРИ | Хотел Александар Палас  

 

БЕСПЛАТНА BIM КОНФЕРЕНЦИЈА ВО ЖИВО / OНЛАЈН 
Autodesk Digital Transformation Day


Погледнете како се дружевме на конференцијата во Скопје.

ADTD Скопје 2022 After movie

1:30 min

ADTD Скопје 2022 After movie

4:02 min

Autodesk партнери

Контактирајте не