ADTD

СКОПЈЕ

2022

 

20. OКТОМВРИ |  Хотел Александар Палас 

БЕСПЛАТНА БИМ КОНФЕРЕНЦИЈА ВО ЖИВО / OНЛАЈН 
Autodesk Digital Transformation Day
e
конференција на која можете да научите, преку корисничките искуства, како да користите напредни алатки на Autodesk за да ги искориститепридобивките што ги носи дигиталната транформација.

Гоце Чавкоски

Plandata/BIM Solutions

Lars Oberwinter

Plandata

Марија Чавкоска

BIM Solutions

Орхидеја Малезан

Generic 5D

Никола Нисев

Нитен Инженеринг

Тања Илиевска

Нитен Инженеринг

Никола Стрезовски

Масон Инженеринг

Трајче Стојанов

Семос Едукација

Зоран Симјановски

CADONIA

Мишко Ралев

Факултетот на архитектура и дизајн (ФАД) при УАКС

Ристо Малков

Архитект

Кристинка Радевски

Комора на овластени архитекти и овластени инженери на Македонија

Димитар Хаџиев

New Vision

Владимир Крстиќ

Smart Solutions

Марина Глишиќ

Tech Data

Ведран Орешиќ

Tech Data

Autodesk партнери

Каде да дојдете?

Хотел Александар Палас

20ти октомври 2022

Скопје

 

Контактирајте не